1
Loading...

Sylvana Simons 'Minst opgeleide persoon' v Mark Rutte - Debat Coronavirus Tweede Kamer

Vote
38 38 views
2w Jul 17, 2021
G

Bedankt voor het kijken & vergeet niet te abonneren voor uw dagelijkse dosis politiek.

Interrupties Sylvana Simons v Mark Rutte: Debat over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus Tweede Kamer 14-07-2021 Ridderzaal
Inclusief terugblikken toespraak Torentje 16 maart 2020

Hele debat terugkijken ▶ https://youtu.be/-zxzoHdpjqE

Abonneren op Arnews ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

Hele (betreffende) tekst uit toespraak 16 maart 2020:

De realiteit is;
Dat het Coronavirus onder ons is en voorlopig ook onder ons zal blijven.
Er is geen eenvoudige of snelle uitweg uit deze zeer moeilijke situatie.
De realiteit is ook dat de komende tijd een groot deel van de Nederlandse bevolking met het virus besmet zal raken. Dat is wat de deskundigen ons nu vertellen.
En wat zij ons ook zeggen, is dat we in afwachting van een vaccin of medicijn de verspreiding van het virus kunnen afremmen en tegelijkertijd gecontroleerd groepsimmuniteit op kunnen bouwen.
Dat moet ik uitleggen;
Wie het virus heeft gehad, is daarna meestal immuun.
Net als vroeger met de mazelen;
Hoe groter de groep die immuun is, hoe kleiner de kans voor het virus om over te springen op kwetsbare ouderen en mensen met een zwakke gezondheid.
Met groepsimmuniteit bouw je als het ware een beschermende muur om hen heen. Dat is het principe.
Maar we moeten ons wel realiseren dat het maanden of zelfs langer kan duren om groepsimmuniteit op te bouwen en in die tijd moeten we mensen die een groter risico lopen zoveel mogelijk afschermen.
Alles overziend, zijn er drie mogelijke scenario’s.
Het eerste scenario is: het virus maximaal controleren.
Dat leidt tot een beheerste verspreiding, onder groepen die het minste risico lopen.
Dat is het scenario van onze keuze.
Maximaal controleren betekent dat we proberen met maatregelen de piek in het aantal besmettingen af te vlakken en uit te smeren over een langere periode.
Met deze aanpak waarin de meeste mensen alleen lichte klachten zullen krijgen, bouwen we immuniteit op en zorgen we dat de zorg het aankan.
Met als doel dat de verpleeghuizen, de thuiszorg, de ziekenhuizen en vooral de intensivecareafdelingen niet overbelast raken.
Zodat er steeds voldoende capaciteit is de mensen te helpen die het meest kwetsbaar zijn.

Na verwerking verschijnen alle livestreams in een afspeellijst;
https://www.youtube.com/playlist?list=PL32eMIgU_tiVkfPHcr2wpz4xcGWoxUyPI


Disclaimer
Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan!
Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk.

In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat.

NL
De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur.
Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten).
Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

EU
Artikel 11 - De vrijheid van meningsuiting en van informatie

  1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
  2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.

Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer Ridderzaal 14-07-2021 & Toespraak Torentje 16 maart 2020

U bent vrij om deze te delen.

Bedankt voor het kijken.


BRON: Tweedekamer.nl & Rijksoverheid

Arnews livestreams ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

About Arnews

Maakt politiek toegankelijk. Nederlandse politieke livestreams, hoogtepunten, opmerkelijke fragmenten, compilaties & persconferenties.


1 Comment

Markdown is supported.
Mr Trisler @best 2w 2 weeks ago

The Crypto market has been unstable, people ask themselves if this is the right time to buy the dip or sell their Hodlings. before jumping into conclusion i think you should take a look at things first. BTC price fall means analyst remain divided over whether it is entering a bear market or is just suffering a brief correction on the road to more record highs.Investors who bought early are still in profit despite the recent price crash and they also earn by trading. i'm still an investor and still I'm winning by applying the same method in every trade you can also become a winner today. We should follow the way of earning more regardless of the current market (bulls or bears), which is trading. Buy the dip and trade...i have made over 5 btc profits not just buying the dip but implementing trades with s!gnals supplied by TRISLER Hamilton. You can easily get to him on < W°h°a°t°s°a°p°p° +1,," 8",,6,,".0,"5",,5,,"4",,4",,8,,"6"2

 
1
0 0 replies
Reply