1
Loading...

Testopname OPN Journaal 3 september 2020 met Jeroen Arents en @Eva van Zeeland

Vote
5 5 Ansichten
11m Sep 4, 2020
G

Voordat wij ‘op TV’ gaan zijn er eerst een aantal proefuitzendingen van het OPN Journaal zodat wij professioneel van start kunnen gaan in een mooie setting, met goed format en onderwerpen. In deze uitzending ontbreken nog de ondersteunende video’s en foto’s. De focus lag nu op de interactie tussen Eva en Jeroen en zoeken naar een digitale studio. We vonden het wel al leuk om met jullie te delen zodat wij samen kunnen groeien!

Wij doen dit samen! #wijzijnhetnieuws

Onafhankelijke Pers Nederland zal eind september gaan starten met het OPN Journaal. Deze zal wekelijks uitgezonden worden op zondagavond om 20:00 uur op RTV7 en uiteraard te zien zijn op Youtube en Facebook. Met een wekelijks journaal van 30 minuten kijken Eva van Zeeland en Jeroen Arents terug op de week en brengen daarbij aanvullend nieuws dat je niet zag in het reguliere journaal.

OPN draait door waar de NOS stopt en is jouw kompas in de omgekeerde wereld.

Voor wie is het OPN Journaal?

  • Voor iedereen die voelt dat er iets niet klopt, maar dit nog niet goed kan duiden.
  • Voor alle Truth Seekers die zelf al op onderzoek zijn gegaan en aansluiting vinden bij de nieuwe media en gelijkgestemden.

Format OPN Journaal:

  1. Leren; kijkers nieuwe inzichten geven door debunken reguliere media
  2. Ontdekken; kijkers aansporen tot verder onderzoek, kijken van docu’s en interviews en lezen van onafhankelijke media.
  3. Verbinden; kijkers het gevoel geven dat ze begrepen worden, welk standpunt je dan ook inneemt, wij willen allemaal het beste voor onze gezondheid, familie en toekomst.
  4. Actie; kijkers laten weten wat zij zelf kunnen doen, delen van agenda met activiteiten, ludieke acties, samenwerkingspartners
  5. Nieuwe wereld; kijkers inzicht geven hoe je positiviteit en humor vertrouwen kunt houden in onzekere tijden.

Heel 🇳🇱 gaat OPN! Wanneer ging jij open en 👁 je wat er echt gaande was in de wereld?

Blijf op de hoogte van de gespiegelde werkelijkheid en volg het nieuws van OPN gemaakt voor en door Truth Seekers.

Telegram: https://t.me/onafhankelijkepers

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.