1
Loading...

Hoe zit dat nu met die Anti-Stoffen Test? OPN zoekt het uit! - OPN Report 18 april 2021

Vote
106 106 views
3m Apr 26, 2021
G

Onze reporter Margot bezoekt een teststraat waar met een klein prikje in je vinger je kan laten testen op Anti-Stoffen tegen covid-19 in je bloed. Dus geen vervelende wattenstaafjes in je neus of keel en geen PCR of sneltest met mogelijk foute positieven, maar wel direct resultaat.

Nadat Margot zelf de Anti-Stoffen test heeft doorlopen doet ze nog twee interviews met de initatiefnemers Dr. Hans Beekmans, tandarts en Mr. Sven Ake Hulleman, jurist.


De Onafhankelijke Pers Nederland is een organisatie van 20 vrijwilligers. Als persbureau is ons doel om eerlijke journalistiek te bedrijven door beide kanten van het nieuws te laten zien. Wij doen dit door het maken van het OPN Journaal, OPNheid van Zaken, OPiNie video's, verschillende interviews en onze krant het OPN Nieuws welke door heel Nederland verspreid wordt.

Ons doel is om eerlijk, open en bewust nieuws te brengen zodat mensen zelf kunnen bepalen wat hun waarheid is door kritische vragen te stellen. OPN is neutraal en bewaakt zijn onafhankelijkheid door niet met adverteerders of investeerders te werken. Hierdoor kunnen wij alleen donaties, of giften ontvangen en verkopen wij een abonnement op onze krant. Wij kunnen uw steun dus goed gebruiken! Kijk op onze website voor meer informatie.

Steun ons en Doneer: www.onafhankelijkepersnederland.nl/donaties
óf
Abonneer op onze krant: www.onafhankelijkepersnederland.nl/abonneren

Onze video's staan ook op BitChute: www.bitchute.com/channel/3BNc3wYYDGHP

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.