1
Loading...

poze-film parada militara 2011 ziua romaniei

Vote
2 2 views
9y Dec 4, 2011
G

Parada este un convoi organizat de persoane (și, eventual, autovehicule), de obicei organizată de-a lungul unei străzi, care defilează cu ocazia diferitelor evenimente.
Parade militare au fost organizate în Egiptul Antic, Persia, Imperiul Roman și alte state. Una din formele de parade ale armatelor Imperiului Roman a fost triumfele romanilor - intrarea solemnă în Roma comandantului victorios și a trupelor sale. Paradele au fost răspândite pe scară largă în secolul al XVIII-lea în Europa de Vest (Prusia și alte țări), unde acestea făceau parte din sistemul educațional militar.
Parade militare - trecerea trupelor armate într-un marș solemn, cu echipament militar sau fără. De obicei se desfășoară în zile de sărbători oficiale, sărbători de stat și de semnificație militară, după finalizarea unor exerciții militare majore (manevre istorice), precum și în timpul funeraliilor personalului militar, conducătorilor statului sau țării și altor persoane decedate pentru a li se acorda onoruri militare (în funcție de disponibilitatea unei astfel de parade).

About Aries

Audio-Video-Photo Make And Creativity


0 Comments

Markdown is supported.