1
Loading...

Voormalig RIVM medewerker Nelleke Bakker over Vaccinatieschade en de Risico's van Vaccineren

Vote
18 18 views
11m Aug 7, 2020
G

In de Miss Natural Talk Show praat @Eva van Zeeland met Nelleke Bakker die 25 jaar werkzaam was bij de afdeling vaccinaties van het RIVM. In 2015 neemt zij ontslag omdat zij zich niet meer kan vinden in hun zienswijze op gezondheid. Nelleke is moeder van inmiddels vier volwassen kinderen die zij liever niet had gevaccineerd had met de kennis die zij nu heeft. Aan haar twee ongevaccineerde kleinkinderen ziet zij ook duidelijk het verschil met wel gevaccineerde kinderen.

Zing mee met het Vaccinatie Lied 🎶 https://missnatural.nl/vaccinatie/

Wereldwijde epidemie van chronische ziekten door vaccinaties?
https://missnatural.nl/wereldwijde-epidemie-van-chronische-ziekten-door-vaccinaties/

Op www.rijksvaccinatieprogramma.nl staat dat deze site is aangesloten bij het ‘Vaccine Safety Net’. Dit houdt in dat de informatie over de veiligheid van het Rijksvaccinatieprogramma wordt “geëvalueerd” door de Wereldgezondheidsorganisatie.

De WHO – het orgaan dat informatie evalueert – is geen onafhankelijk instituut. Zakenman Bill Gates is de grootste donateur van de WHO. De WHO ontvangt ook donaties van andere niet-overheden, waaronder farmaceutische bedrijven.

Het is de WHO die heeft bepaald dat – wereldwijd – de vaccinatiegraad 95% dient te zijn. Dit is overgenomen door de politiek die een steeds dwingender vaccinatiebeleid voert, waarbij de voorlichting over het gevaar van de ziekte steeds nadrukkelijker is geworden, en de risico’s van vaccineren worden verzwegen. Is dit in het belang van de bevolking of van de donateurs van de WHO?

Blijf op de hoogte van alle Miss Natural 🍀 Talk Shows, ontvang positieve 💕 vibes en updates over bewustwording van Eva van Zeeland ✨

Wees welkom in mijn besloten Facebook groep Miss Natural 🍀 Awakening 🌍 Deze groep is voor iedereen die actief op zoek is naar antwoorden, graag naar het volgende level van bewustwording wil gaan en wil voelen 💛 hoe het is om te vertrouwen op je eigen waarheid. Je kunt hier jouw ervaring delen, elkaar motiveren en vragen stellen en natuurlijk gelijkgestemden ontmoeten!

Facebook: https://www.facebook.com/groups/missnatural/
Instagram: https://www.instagram.com/missnatural/
Telegram: https://t.me/missnaturaltalk

Heel 🇳🇱 gaat OPN! Wanneer ging jij open en 👁 je wat er echt gaande was in de wereld?

Blijf op de hoogte van de gespiegelde werkelijkheid en volg het nieuws van OPN gemaakt voor en door Truth Seekers;

Facebook: https://www.facebook.com/onafhankelijkepersnederland/
Instagram: https://www.instagram.com/onafhankelijkepersnederland/
Twitter: https://twitter.com/OPN_nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/54115838
Website: https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.