1
Loading...

In Groningen worden de meeste UFO meldingen gedaan volgens Anton Teuben

Vote
8 8 views
1y Jul 3, 2020
G

Het was 2 juli Wereld 👽UFO-dag, de dag waarop aandacht wordt gevraagd voor onbekende vliegende objecten. In de Miss Natural 🍀 Talk Show praat @Eva van Zeeland met een aantal gasten over het fenomeen buitenaards leven. GELOOF JIJ IN LEVEN BUITEN DE AARDE? 🌍 Praat met ons mee en laat een reactie achter onder deze video. 👉 Deel deze video met iedereen die nieuwsgierig is en OPeN 🙃 staat!

Blijf op de hoogte van alle Miss Natural 🍀 Talk Shows, ontvang positieve 💕 vibes en updates over bewustwording van Eva van Zeeland ✨

Wees welkom in mijn besloten Facebook groep Miss Natural 🍀 Awakening 🌍 Deze groep is voor iedereen die actief op zoek is naar antwoorden, graag naar het volgende level van bewustwording wil gaan en wil voelen 💛 hoe het is om te vertrouwen op je eigen waarheid. Je kunt hier jouw ervaring delen, elkaar motiveren en vragen stellen en natuurlijk gelijkgestemden ontmoeten!

Facebook: https://www.facebook.com/groups/missnatural/
Instagram: https://www.instagram.com/missnatural/
Telegram: https://t.me/missnaturaltalk

Heel 🇳🇱 gaat OPN! Wanneer ging jij open en 👁 je wat er echt gaande was in de wereld #opn #onafhankelijkemedia #openup #wijzijnhetnieuws #nieuwemedia

Blijf op de hoogte van de gespiegelde werkelijkheid en volg het nieuws van OPN gemaakt voor en door Truth Seekers;

Facebook: https://www.facebook.com/onafhankelijkepersnederland/
Instagram: https://www.instagram.com/onafhankelijkepersnederland/
Website: https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.