1
Loading...

Programmering van de Week zonder TV van 27 juli t/m 2 augustus 2020

Vote
13 13 views
1y Jul 27, 2020
G

? Kijk live mee of later terug door op 'herinnering ontvangen' te klikken. Van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus zal Onafhankelijke Pers Nederland in samenwerking met haar media partners een eigen programmering uitzenden.

? Ontvang dagelijks een e-mail met daarin de programmering, achtergrondinformatie en alles wat je niet zag op TV via www.onafhankelijkepersnederland.nl/week-zonder-tv/

✅ Deel deze video met iedereen die toe is aan het nieuwe TV kijken en wil weten wat er echt speelt in de wereld.

Maandag - Mainstream Media
Decennia lang zijn wij door de MainStream Media (MSM) voor de gek gehouden en is ons een verdraaide werkelijkheid voorgeschoteld. Dagelijks worden wij via onze TV overspoeld door eenzijdige berichtgeving doordrenkt met ellende, negativiteit en vooral angst!

Dinsdag - Vaccinaties
Heel veel mensen weten niet dat vaccineren een keuze is en dat het doorlopen van kinderziektes ook een belangrijke functie heeft. Bovendien bevatten vaccins heel veel lichaamsvreemde stoffen die meer schade aanrichten dan goeds. En hoezo kan de samenleving pas weer terug naar normaal als er een corona-vaccin is?!

Woensdag - Jongeren
Al vanaf zeer jonge leeftijd worden kinderen via het schoolsysteem een richting op gestuurd die weinig ruimte biedt voor creativiteit, kritisch nadenken en eigen interpretatie. Jongeren groeien op in een digitale -en virtuele wereld waar werkelijkheid en fictie in elkaar versmelten.

Donderdag - Straling
Steeds meer mensen hebben, zonder dat ze het zelf weten, last van straling. Het uit zich in klachten als oorsuizen, hoofdpijn, hartritmestoornissen en slapeloosheid. Elektrohypersensitiviteit (EHS) is een gezondheidsaandoening in opmars. Wat zijn de gevolgen van bijvoorbeeld het nieuwe 5G?

Vrijdag - Vrijheid
Dit jaar vieren wij in Nederland 75 jaar vrijheid, maar is dit de vrijheid waar onze vorige generatie voor heeft gestreden? Stapsgewijs worden er steeds meer vrijheden van ons afgepakt. Betalen met contant geld, vrij reizen, concert en festival bezoeken. Wij mogen geen bezoek meer brengen aan ouders in het verzorgingstehuis, kinderen tot in de klas brengen en worden zelfs verplicht afstand te houden!

Zaterdag - Nieuwe wereld
Gelukkig komen wij ook tot de conclusie dat de oude wereld waarin wij leven niet meer voor ons werkt en dat wij samen een mooie nieuwe wereld mogen gaan creëren. Een wereld in overvloed waarin er voldoende voedsel, energie en ruimte om te leven is voor iedereen. Fantaseer mee!

Zondag - Kom in actie!
Het is belangrijk dat wij allen in actie komen en aangeven tot hier en niet verder! Hier doen wij niet meer aan mee. Het is genoeg, stop! De tijd van afwachten, aankijken en hopen op verbetering is echt voorbij. Als wij nu niets doen is het echt te laat, dus kom ook in actie.

Muziek: Healthy Music | Victim to Victor-RKVC | [youtube library] Selection

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.