1
Loading...

Doe mee met de Week zonder TV van 27 juli t/m 2 augustus 2020

Vote
9 general.views.views
general.relativePublicationShort.yearAgo Jul 9, 2020
G

Je kunt je hier gratis aanmelden voor de Week zonder TV
? https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/week-zonder-tv/

Decennia lang zijn wij door de MainStream Media ?(MSM) voor de gek gehouden en is ons een verdraaide werkelijkheid voorgeschoteld. Dagelijks worden wij via onze TV overspoeld door eenzijdige berichtgeving doordrenkt met ellende, negativiteit en vooral angst! Het is tijd voor bewustwording, transparantie en de volledige waarheid. Doe ook mee met de Week zonder TV ? en ontdek hoe je ook kunt leven vanuit vertrouwen en dat er ook nog journalistiek ?bestaat die de werkelijkheid van twee kanten belicht.

Van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus zal Onafhankelijke Pers Nederland in samenwerking met haar media partners een eigen programmering uitzenden. Compleet met 'TV Gids', leuke omroepsters en live uitzendingen laten wij zien dat het tijd is voor een nieuw medialandschap. ? Kijk live mee of later terug door op 'herinnering ontvangen' te klikken. ? Deel deze video met iedereen vindt dat het tijd is voor een nieuw medialandschap.

Je kunt je hier gratis aanmelden voor de Week zonder TV ?https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/week-zonder-tv/

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.
Heise Says

general.relativePublication.daysAgo