1
Loading...

Baudet in coronadebat: Corona-app is stap naar mass surveillance!

25
12099 12 K views
7m Jun 24, 2021
G

De #CoronaCheckApp is de eerste stap naar de digitale dictatuur. Het Chinese social credit system in de polder. Nu vaccineren voor toegang? Straks CO2-minderen voor toegang.

Thierry Baudet: "Verwerp deze dystopische toekomst. Kies voor vrijheid!"

About Forum voor Democratie

Forum voor Democratie wil de Nederlandse politiek vernieuwen door het vastgeroeste partijkartel te doorbreken. Vernieuwing en innovatie van het politieke systeem via meer directe democratie en via nieuwe mensen met nieuwe ideeën.


40 Comments

Markdown is supported.
azadi @azadi 7m 7 months ago

Ik zag het bericht op TG. Gelijk een account aangemaakt hier op Utreon. Op naar de vrijheid broeders.

 
4
3 3 replies
Reply
User deleted 7m 7 months ago
User deleted 7m 7 months ago
rnd26321 @rnd26321 7m 7 months ago

Een eenmalig wachtwoord (OTP) is eigenlijk de veiligste methode om in te loggen op een service, en het systeem houdt u ingelogd op elk apparaat.

 
Vote
0 0 replies
Reply
rnd26321 @rnd26321 7m 7 months ago

U ontvangt een eenmalig wachtwoord om in te loggen. Dit wordt door uw mailserver via SSL verzonden. Na het inloggen op een apparaat, moet het onthouden dat u al enkele maanden bent ingelogd.

 
Vote
1 1 reply
Reply
User deleted 7m 7 months ago
rekaftdutchkurd @rekaftdutchkurd 7m 7 months ago

Jo bro , welcome :) biji azadi !

 
Vote
0 0 replies
Reply
User deleted 6m 6 months ago
macrobody @macrobody 7m 7 months ago

Heel goed. Gewoon die interrupties het ene oor in het andere oor uit. Niet op ingaan. Zij zullen de geschiedenis ingaan als 'Wir haben es nicht gewußt'

 
6
1 1 reply
Reply
User deleted 6m 6 months ago
kranos67 @kranos67 7m 7 months ago

Meteen account aangemaakt op Utreon

 
3
1 1 reply
Reply
User deleted 6m 6 months ago
o2breather @o2breather 7m 7 months ago

Groen Links en Volt blijkbaar ALS DE DOOD dat er inhoudelijk wordt geantwoord op hun opmerkingen. Alleen het feit dat ze als opgeschrikte horzels naar de interruptiemicrofoon komen gesprint toont dat een gevoelige snaar is geraakt.

 
3
0 0 replies
Reply
Jet @jetjeharley17 7m 7 months ago

👍 vooral doorgaan !!! Top 👊

 
3
0 0 replies
Reply
henri1981 @henri1981 7m 7 months ago

Top, geen sensuur meer.

 
3
0 0 replies
Reply
Freeman @freeman 7m 7 months ago

WAT EEN ELLENDIGE TIJD IS DIT. EN WAT EEN HOOP IDIOTEN WONEN ER IN ONS LAND. THIERRY SPREEKT DE AFSCHUWELIJK WAARHEID ! HET GAAT NU OM VRIJHEID. NIETS ANDERS !!!

 
4
0 0 replies
Reply
Sheboon Din Du @sheboon 7m 7 months ago

Ook alleen maar lelijke vrouwen in de 2e slaapkamer die zich willen laten horen tijden deze Tjaad speech.
En ze hebben allemaal hun knickers in de knoop.

bah

 
1
0 0 replies
Reply
arjen @arjen 7m 7 months ago

Fantastisch betoog naar de toekomst.De andere partijen slapen nog.!!!!!!

 
Vote
0 0 replies
Reply
roosanne @roosanne 7m 7 months ago

Las net dat Nederland failliet is door faillissement Washington. Alles wat gebeurd , gebeurd onder false flag

 
1
0 0 replies
Reply
Dijkking @dijkking 7m 7 months ago

Baudet heeft helemaal gelijk, ik heb mij daarom ook niet laten vaccineren. Wil overigens wel op vakantie, zal daarom tegen mijn zin een PCR-test moeten nemen. Stel die PCR-test is positief, terwijl ik nooit ziek ben geweest. De kans is dan groot dat het een vals positieve test is. Nergens wordt beschreven wat je rechten dan zijn. Kan ik bijvoorbeeld direct een nieuwe test laten afnemen om te voorkomen dat ik niet op vakantie mag en gedwongen thuis wordt opgesloten. Wie kan mij vertellen hoe je het beste kunt handelen als je in een dergelijke situatie komt. Dit gaat komende zomervakantie met honderden vakantiegangers gebeuren, er zullen dan heel wat tranen vallen. Dit is geheel wat anders dan dat je jezelf laat testen als je jezelf toch al niet goed voelt!

 
1
2 2 replies
Reply
illuha @illuha 7m 7 months ago

Als jij je laat testen dan speel je het spelletje waarvan hun de regels bepalen. Ik zou zeggen leef jou eigen spel, want authenticiteit is het spel van ons allen. Wees sterk en sta voor je principes, dan komen we er wel.

 
1
0 0 replies
Reply
mela @mela 7m 7 months ago

De neussticks zijn nietaan te raden. Zoek op darpa hydrogel en nanomaterialen en dat wordt dan gedraaid op de enige plek waar een overgang is tussen hersenen en lichaam...

Gevolgen voor de pijnappelklier van ingebrachte pcr test .

Hoe verhoudt zich dit tot agenda van trans humanisme ?
" The pineal gland was described as the “Seat of the Soul” by René Descartes (French 17th Century philosopher) and it is located in the center of the brain. The main function of the pineal gland is to receive information about the state of the light-dark cycle from the environment and convey this information to produce and secrete the hormone melatonin – which is giving humans senses and sensibilities. Reducing or eliminating these unique capacities, makes us humans vulnerable to “robotization”.

She asserts that if there wasn’t a deeper agenda behind the PCR-test, there would be no need to stick a test-swab deep into your sinuses where it touches a thin membrane that separates the sinus cavity from your brain. A saliva sample would be enough. The question raised by Dr. Stuckelberger (yet to be fully corroborated) is whether they are putting a toxic substance into your brain – which affects the pineal gland?

Dr. Stuckelberger also mentions the plan of nano-chips being implanted with the mRNA-type gene-therapy."

https://www.globalresearch.ca/does-the-pcr-test-affect-the-pineal-gland-humans-and-transhumans-dr-astrid-stuckelberger/5747390

 
Vote
0 0 replies
Reply
pleurrol @pleurrol 7m 7 months ago

Maar eerst massa genocide. Engeland bereid zich al voor. Het vaccin is een moordwapen. https://www.ninefornews.nl/verwacht-de-britse-overheid-binnenkort-kolossale-hoeveelheden-lijken/

 
1
0 0 replies
Reply
etienne1964 @etienne1964 7m 7 months ago

De spijker op de kop !! Hulde dat je door bent gegaan ondanks karteldruk op Eerdmans cs. Maar ook de emotionele druk van dit kartel, waaraan hij niet mee doet, op Van Haga.

 
1
0 0 replies
Reply
solvius @solvius 7m 7 months ago

Tot in eeuwigheid maakt Thierry zich belachelijk??? Sorry mevrouw, het is al zover in Engeland. Via de app kan een controlerend ambtenaar (daar zal het echter niet bij blijven) via die app al jouw informatie al inkijken, inclusief je medische gegevens, je etnische afkomst, hoe groot je gezin is, waar je werkt, wat je salaris is, wie je familie is, waar die werken, wie je vrienden en vriendinnen, inclusief je hele reisschema oftewel, waar je bent geweest sinds ze dat monitoren. En nog veel veel meer. Wie maakt zich nu voor eeuwig belachelijk?

 
2
0 0 replies
Reply
pieter @pieter 7m 7 months ago

Thanks, gelijk een account aangemaakt

 
Vote
0 0 replies
Reply
jeannie @jeannie 7m 7 months ago

Waarom niet op Rumble of Bitchute, maar op dit nieuw opgekomen onkruid, en telkens een nieuw wachtwoord. Wat een kutzooi.

 
-1
0 0 replies
Reply
johannes @johannes 7m 7 months ago

We bidden voor je Thierry! Je wordt gesteund.

 
2
0 0 replies
Reply
dreetje @dreetje 7m 7 months ago

Vergeet niet wat meneer Elon Musk nog van plan is met zijn spaceX{starlink}.50000 sttelieten rond de aarde brengen zodat iedereen {the unbanked}ter wereld 5G tot zijn beschikking heeft.Het verhaal klinkt mooi maar is natuurlijk gewoon de wereldwijde controlle .Google sattelitetrain en je zult zien hoe ver men al is.Amazon wil ook 30000 sattelieten of zoiets.

 
Vote
0 0 replies
Reply
dreetje @dreetje 7m 7 months ago

Die twee heksen die zijn te dom om hun eigen reet af te vegen.En dat ziet men graag in de kamer.Domme naïeve mensen,zodat ze rustig ongestoord hun gang kunnen gaan.

 
4
0 0 replies
Reply
Alias @alias 7m 7 months ago

Hier mogen we wel gewoon naar Thierry en de Gang kijken.! ... Dus allemaal even helpen... lid worden en dit kanaal "followen"

 
3
0 0 replies
Reply
mela @mela 7m 7 months ago

Super dat ook 5G wordt benoemd
Niet alleen het privacy aspect is zorgwekkend maar ook het rouleaux effect welke de zelfde symptomen geeft als corona. Nu mensen ook nog bloedstolling problemen ervaren door de vaccins ( spike eiwi
t)een uiterst explosieve situatie.

Citaat uit artikel (*)
Het Rouleaux effect ofwel het Geldrol effect werd door Antonie van Leeuwenhoek ontdekt. Door ( elektro)magnetische velden klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar. Dat is logisch, want er zit ijzer in ons bloed.
Door dat klonteren kan het bloed niet meer genoeg zuurstof opnemen en vervoeren, niet meer genoeg afvalstoffen afvoeren en ook niet meer door de kleinste haarvaatjes stromen. Stollingen (trombose) zijn het gevolg. Al deze symptomen zien we terug bij coronapatiënten.
Een laag zuurstofgehalte in het bloed, afvalstoffen die niet afgevoerd worden waardoor het vocht in de longen niet weg kan en verstopte bloedvaten in longen, hersenen en andere delen van het lichaam met zeer kleine haarvaten. Ook verliezen de witte bloedcellen hun scanfunctie.
Door deze effecten wordt het immuunsysteem lamgelegd."

https://www.cafeweltschmerz.nl/de-2e-kamer-slaapt-doet-niets-aan-5g-jan-van-gils-met-rob-van-de-boom-en-rob-verboog/

(*)
Mensen die het coronavirus oplopen moeten juist naar buiten, de natuur in, daar waar ze de opgelopen straling waardoor het Rouleaux effect ontstaat, weer kwijt kunnen raken.
Het overheidsbeleid heeft dus averechts gewerkt. Niet alleen in Nederland, wereldwijd!
Waarom wordt dit niet onderzocht? Waarom is dit effect niet bekend bij de medische professionals of bij het RIVM? De WHO?
https://www.transitieweb.nl/straling/het-rouleaux-effect-de-echte-oorzaak-van-de-coronacrisis/?fbclid=IwAR3MjeJooB0bqNta_2TV8rUxDj1pvnJBIdofQ5Bq5oNkCnk-Uj6JJlDiF4M

 
Vote
0 0 replies
Reply
bruce @bruce 7m 7 months ago

Voor 1% die het niet overleven moet het land op slot en al die maatregelen erbij. Belachelijk.

 
Vote
0 0 replies
Reply
Kag @kag 7m 7 months ago

Mooi om via een teaser op YouTube naar Utreon te verwijzen, Thierry doet het verder heel goed. Dit is de gelegenheid om mee te verhuizen naar Utreon met FVD omdat ik ook last heb van censuur mijn main Youtube account is al verwijderd en mijn backup youtube heeft alweer 2 strikes. Voor wat? de waarheid. Ik neem aan dat heel veel fvd'ers het geen probleem vinden om ook overtestappen. Als het goed is kan je zelfs een bestaand yt kanaal laten kopieren naar Utreon. Stream kwaliteit is verder goed. Hoe minder Google, Microsoft en Facebook hoe beter het lijken onderhand wel virturele vaccinatie kampen MSM en bigtech.

 
Vote
0 0 replies
Reply
emmiekloos @emmiekloos 7m 7 months ago

IK BEN ER

 
Vote
0 0 replies
Reply
rondjelaten9898 @rondjelaten9898 7m 7 months ago

Thierry zegt ook COJONA hahahahahahaha.

 
Vote
0 0 replies
Reply
User deleted 6m 6 months ago
claudiaklaver @claudiaklaver 6m 6 months ago
Vote
0 0 replies
Reply
scorched_earth @scorched_earth 6m 6 months ago

Mooie video, op een video-hosting-site die ik nog niet kende.
Ik vind het jammer dat er zo veel zijn die allemaal de enige echte vervanger van JoeTjoep beweren te zijn.
De een zit op Rumble, de ander op Bitchute, en weer een ander op Vimeo.
In plaats van alweer zulk soort site op te zetten, zou ik liever een manier bedenken om al je abonnementen op één site te zien.
Dit is niet de goede weg.

 
Vote
0 0 replies
Reply