1
Loading...

Dag van BOERENSTEUN 🚜 woensdag 22 juli 2020 #voedselwaanzin

Vote
12 12 views
1y Jul 21, 2020
G

Waarom de Dag van Boerensteun? 👨‍🌾 Het ontbreken van boerenverstand in ons kabinet. Onze voedselvoorziening wordt stelselmatig beschadigd. Voorkom onbegrip en boosheid bij onwetende burgers en leg de situatie uit! Waar? Betuig steun aan de boeren in je eigen woonplaats. Dat kan met pamfletten en posters voor je ramen, de straat op gaan met spandoeken, noem maar op. Het stikstofbeleid drijft boerenbedrijven naar de rand van de afgrond. De noodzaak was al discutabel, door de crisis is dit beleid al helemaal overbodig gebleken. Hier bovenop komen nu ineens maatregelen over diervoer, dat maakt de #voedselwaanzin compleet. @Eva van Zeeland praat vanavond om 20:30 uur live met Morry van Viruswaanzin en Ferdinand van Uprising over de invulling van de dag. 🔜 Kijk live mee of later terug door op 'herinnering ontvangen' te klikken. 👉 Deel deze video met iedereen die zijn vrijheid belangrijk vindt.

Heel 🇳🇱 gaat OPN! Wanneer ging jij open en 👁 je wat er echt gaande was in de wereld #opn #onafhankelijkemedia #openup #wijzijnhetnieuws #nieuwemedia

Blijf op de hoogte van de gespiegelde werkelijkheid en volg het nieuws van OPN gemaakt voor en door Truth Seekers;

Facebook: https://www.facebook.com/onafhankelijkepersnederland/
Instagram: https://www.instagram.com/onafhankelijkepersnederland/
Website: https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.