1
Loading...

Dag van Media Award ? maandag 7 december 2020 om 12:00 uur ?

Vote
8 8 views
7m Dec 9, 2020
G

MEDIA-AWARD WINNAAR van NOVEMBER: HET PAROOL. Vandaag wordt de Media-AWARD uitgereikt aan Het Parool, vanwege hun rectificatie over de Museumpleinmanifestatie: veel mediakanalen berichten die avond na afloop ineens dat burgermeester Halsema heeft in moeten grijpen en de boel moest afbreken, deze framing leidde tot grote schok en verbazing van duizenden aanwezige getuigen die wisten dat dit niet waar was. Het Parool rectificeerde dit centraal aangestuurde bericht en had eerbied voor de waarheid, zoals artikel 1 van de journalistieke Code van Bordeaux voorschrijft, en rectificeerde (volgens artikel 5 op royale wijze) en gaf Vrouwen voor Vrijheid de ruimte om hun verbindende visie te delen om samen naar een harmonieuze samenleving te groeien.

De artikelen:

  1. https://www.parool.nl/amsterdam/vrouwen-voor-vrijheid-demonstratie-museumplein-werd-niet-afgebroken~be1ca1cf/
  2. https://www.parool.nl/nederland/vrouwen-voor-vrijheid-zet-vraagtekens-bij-coronabeleid-maar-zonder-polarisatie~be6bb225/

About Onafhankelijke Pers Nederland

Wij zijn Onafhankelijke Pers Nederland en OPN staat voor: Echt nieuws, online, gedrukt en op social media; Voor een eerlijk, open en écht wakker Nederland.


0 Comments

Markdown is supported.